Tiramisu la pahar

Printeaza

O reteta delicioasa de tiramisu cu cacao cu:frisca, mascarpone, branza de vaci, zahar, vanilie, scortisoara, fursecuri, espresso, crema de whiskey, fructe de padure, cacao.

Ingrediente:Tiramisu la pahar

  • 260 g frişcă
  • 300 g mascarpone
  • 270 g brânză de vaci
  • 120 g zahăr
  • vanilie
  • scorţişoară
  • 350 g fursecuri
  • 150 ml espresso
  • 50 ml Bailey’s
  • 850 g fructe de pădure
  • cacao pentru decor

Mod de preparare:

Amestecă brânza de vaci, frişca, mascarpone, zahărul, vanilia şi scorţişoara.

Pune în 6-8 pahare câte un strat de fursecuri, stropeşte-le cu cafeaua în care ai pus whisky-ul, adaugă cremă de brânză şi câteva fructe de pădure.

Continuă cu straturi de fursecuri g stropite cu cafea, cremă de brânză  şi fructe.

Ultimul strat să fie cremă  de brânză, peste care presari cacao pudră din belşug. Inainte de a servi, ţine paharele la rece câteva ore.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.