Tiramisu cu fructul pasiunii

Printeaza

O reteta delicioasa de tiramisu cu fructul pasiunii din: oua, mascarpone, zahar, frisca, esenta de cafea, fructul pasiunii si piscoturi.

Ingrediente:Tiramisu cu fructul pasiunii

  • oua 6 buc
  • mascarpone 500 g
  • zahar 250 g
  • frisca batuta 200 g
  • esenta de cafea 30 ml
  • fructul pasiunii 4 buc. (160 g)
  • piscoturi 450 g

 

Mod de preparare:

Se pun la fiert pâna la primul clocot 100 ml apa cu 100 grame de zahar pentru a obtine siropul de zahar, iar peste acesta adaugam esenta de cafea. Însiropam piscoturile cu siropul de cafea si se aranjeaza (monteaza) în pahare.

Preparam compozit…ia de tiramisu astfel: separam ouale iar galbenusurile se amesteca cu restul de zahar (150g) pâna se albesc, adaugam mascarpone si frisca batuta.

Compozitia astfel obtinuta se alterneaza: un rând piscoturi însiropate cu cafea, un rând compozitie de tiramisu turnata cu ajutorul unui pos si apoi adaugam continutul fructului pasiunii.Se serveste rece, decorat cu fructe si decor de ciocolata.

Tiramisu cu fructul pasiunii

Tiramisu cu fructul pasiunii

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.