Tiramisu cu nes

Printeaza

Tiramisu cu nes din: piscoturi, mascarpone, oua, zahar, nes, vanilie, cafea, coniac, cacao.

Ingrediente:Tiramisu cu nes

  • 1 pachet mare pişcoturi
  • 500 g mascarpone
  • 5 ouă
  • 300 g zahăr
  • 2 linguriţe nes
  • 2 linguriţe esenţă de vanilie
  • 500 ml cafea
  • 2 linguri coniac
  • 2 linguri cacao, pentru decor

 

Mod de preparare:

Baţi gălbenuşurile spumă cu zahărul până se topeşte. Adaugi nesul, esenţa de vanilie şi mixezi bine. Incorporezi şi mascarpone, apoi omogenizezi.

Albuşurile le baţi spumă tare şi ames­teci cu crema de mascarpone.

Intr-o tavă aşezi un strat de pişcoturi înmuiate în cafeaua rece amestecată cu co­niacul. Pişcoturile doar le scufunzi rapid în cafea, pentru că se înmoaie foarte repede.

Pui în tavă o treime din cremă şi o în­tinzi bine. Pui apoi al doilea strat de piş­coturi, al doilea de cremă şi încă unul de pişcoturi şi de cremă.

Presari cacao şi dai tiramisu la rece, unde trebuie să stea cel puţin 6 ore.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/tiramisu-cu-nes html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.