Tiramisu cu cremă de cacao

Printeaza

Tiramisu cu cremă de cacao din: galbenusuri, zahar, vin, branza mascarpone, frisca, piscoturi de sampanie, cacao, cafea, lichior de cafea.

Ingrediente:Tiramisu_cu_crema_de_cacao

  • 4 galbenusuri
  • 100 g zahar
  • 120 ml vin dulce si parfumat
  • 450 g branza mascarpone
  • 230 g frisca nebatuta
  • 300 g piscoturi de sampanie
  • cacao neagra
  • 300 ml cafea rece tare neindulcita
  • 3 linguri lichior de cafea

 

Mod de preparare:

Baţi gălbenuşurile, pe baie de aburi, până devin spumoase, apoi adaugi zahărul şi vinul, bătând conti­nuu. Opreşti focul şi amesteci până când compoziţia so întăreş­te şi face băşici.

Separat, freci mascarpone cu cacaua, apoi o adaugi, treptat, în crema de ou. Baţi frişca şi o încorporezi în cremă.

Amesteci cafeaua cu lichiorul,înmoi rapid pişcoturileşi leaşezi peun platou.

Pui unstrat de cremă, pişcoturi şi tot aşa până termini ingredientele. Ultimul strat trebuie să fie de cremă, peste care presari cacao.

Dai la frigider cel putin patru ore inainte de a-l servi.

Tiramisu cu cremă de cacao

Tiramisu_cu_crema_de_cacao

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.