Tiramisu cu cafea

Printeaza

Tiramisu cu cafea din: frisca, mascarpone, lichior de migdale, zahar brun, cafea tare, piscoturi, cacao, unt.

Ingrediente:Tiramisu_cu_cafea

  • 500 ml frisca
  • 250 g mascarpone
  • 50 ml lichior de migdale
  • 5 linguri zahar brun
  • 250 g cafea tare, rece
  • 200 g piscoturi
  • 2 linguri cacao
  • 20 g unt

 

Mod de preparare:

Se amestecă într-un castron frişca rece cu mascarpone, lichior şi zahăr – se bat cu telul până se obţine o spumă.Se unge o formă cu unt. Se toarnă cafeaua într-un castron si se introduc pişcoturile, pe rând. Apoi se aşază pe fundul formei.

Se ung cu un strat de cremă, apoi se aşază al doilea strat de pişcoturi şi din nou cremă. Se presară la supra­faţă pudră de cacao şi tortul se dă la frigider peste noapte.

Tiramisu cu cafea

Tiramisu_cu_cafea

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.