Tiramisu alb

Printeaza

Tiramisu alb din: piscoturi, lapte, frisca, budinca, stafide, cafea, esenta de rom.

Ingrediente:tiramisu alb

  • 1 pachet pişcoturi
  • 700 ml lapte
  • 500 ml frişcă lichidă
  • 2 plicuri praf de budincă cu gust de vanilie
  • 100 g stafide
  • puţină cafea
  • esenţă de rom

 

Mod de preparare:

Aşezi într-o tavă un rând de pişcoturi înmuiate în puţină ca­fea amestecată cu esenţa de rom, după care întinzi budin­ca (pe care o prepari conform instrucţiunilor de pe pachet)  şi presari câteva stafide.

Apoi mai pui un rând de pişcoturi şi, la urmă, pui frişca bătută tare. Ornezi cu stafide şi dai la rece câteva ore.

E un desert delicios, uşor, pe placul oricărui pofticios.

 

Tiramisu alb

tiramisu alb

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.