Tigaie in stil asiatic

Printeaza

O reteta delicioasa de tigaie in stil asiatic cu: ciuperci, morcovi, ceapa verde, bambus, arde iute rosu, arpagic, tofu, paste chinezesti, ulei de rapita, mazare, sos de soia, sherry, zahar, sare, mirodenii asiatice, supa, amidon.

Ingrediente:Tigaie_in_stil_asiatic

  • 100 g ciuperci
  • 2 mor­covi
  • 1 legătură ceapă verde
  • 100 g mlădiţe de bambus
  • 1 ardei iute roşu
  • 2 cepe mici (arpagic)
  • 200 g tofu
  • 50 g paste chinezeşti
  • 8 linguri ulei de răpită
  • 100 g mazăre ţucără
  • 4 linguri sos de soia
  • 4 linguri sherry
  • 1 linguriţă zahăr
  • sare
  • mirodenii asiatice
  • 150 ml supă
  • 1 -2 linguriţe amidon

Mod de preparare:

Tăiaţi ciupercile felii rotunde, morcovii beţigaşe, iar ceapa verde şi bam­busul scurs, bucăţi.

Indepărtaţi seminţele ardeiului iute, apioi tăiaţi-l inele. Tăiaţi arpa­gicul în patru.

Tăiaţi brânza tofu bucăţi. Pregătiţi pastele asiatice conform instruc­ţiunilor de pe armbalaj.

Căliţi ciupercile, morcovul, bambiusul şi ceapa verde în ulei cca. 5 minute.

Adăugaţi mazărea şi brânza tofu şi căliţi alte 4-5 minute. Adăugaţi so­sul de soia, lichiorul, zahărul, sarea, miro­deniile şi supa.

Incorporaţi amidonul şi lăsaţi totul să fiarbă. Scurgeţi pastele, înglobaţi-le în mâncare şi condimentaţi-o.

Tigaie in stil asiatic

Tigaie_in_stil_asiatic

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.