Tigaie picantă şi aromată

Printeaza

Tigaie picantă şi aromată din: naut, carnati picanti, ceapa, ardei gras, ulei, scortisoara, cimbru si piper.

Ingrediente:Tigaie_picanta_si_aromata

  • 1 conserva cu naut
  • 250 g carnati picanti
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 3 linguri cu ulei
  • 2 bete de scortisoara
  • cimbru
  • piper

 

Mod de preparare:

Taie ceapa şi ardeiul mărunt, iar carnaţii – în cubuleţe. Incinge uleiul în tigaie şi pune la călit ceapa şi ardeiul. Nu lăsa ceapa să se căleas­că foarte tare, ca să nu fie grea la stomac, şi adaugă puţină apă. Când ceapa şi ardeiul s-au înmuiat, adaugă cârnăciorii tăiaţi şi amestecă.

Scurge năutul de apă, pune-lîn tigaie peste restul ingredientelor şi mai pune puţină apă. Dacă ai răbdare, poţi decoji năutul, fiindcă e mai gustos şi mai sănătos.

Condimentează cu sare, piper şi cimbru după gust. După ce dă într-un clocot, pune şi beţele de scorţişoa­ră, ia de pe foc şi lasă câteva minute acoperit.

Tigaie picantă şi aromată

Tigaie_picanta_si_aromata

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. O sa incerc si eu picanteria asta 😛

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.