Tigaie aromata cu legume si carnati

Printeaza

Tigaie aromata cu legume si carnati din: cartofi noi, cârnaţi de casă, morcovi, ardei gras, ceapă uscată, rozmarin, ulei, sare, piper.

Tigaie aromata cu legume si carnatiIngrediente:

  • 1 kg cartofi noi
  • 2 cârnaţi de casă
  • 200 g morcovi mici
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapă uscată
  • 1 crenguţă rozmarin
  • 150 ml ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Morcovii se pun la fiert în apă cu un praf cte sare şi, între timp, se curăţă cartofii şi se taie pe lung, dacă sunt prea mari.

Se încinge ulei într-o tigaie şi se prăjesc cârnaţii porţionaţi. Se scot şi în acelaşi ulei se rumeneşte uşor ceapa tăiată în patru.

Se scoate şi se pune ardeiul tăiat fâşii, care se scoate după ce s-a înmuiat. Se pun cartofii la prăjit.

După ce s-au rumenit cartofii, se adaugă morcovii-bine scurşi de apă, ceapa, ardeiul, cârnaţii, se pune rozmarinul si se mai lasă 5 minute pe foc. Se verifică de sare si piper şi se aduc la masă.

Tigaie aromata cu legume si carnati

Tigaie aromata cu legume si carnati

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.