Terina din linte si paste

Printeaza

Terina din linte si paste din: linte rosie, paste scurte, oua, praz, ceapa, usturoi, ardei iute, cimbru uscat, sare si piper.

Ingrediente:Terina_din_linte_si_paste

  • 500 g linte rosie
  • 200 g paste scurte
  • 3 oua
  • 1 fir praz
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2 ardei iute
  • 1 lingura cimbru uscat
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

FIerbeti lintea in apa cu sare, apoi scurgeti-o si lasati-o la racit. Fierbeti pastele dupa instructiunile de pe ambalaj, scurgeti-le de apa si puneti-le intr-un castron. Adaugati ouale batute, ceapa, prazul si ardeiul, tocate marunt si usturoiul pisat. puneti si cimbrul maruntit si condimentati cu sare si piper.

Amestecati bine ingredientele si turnati amestecul intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt. Nivelati amestecul si puneti deasupra foid e dafin, una langa alata, insirate pe mijlocul terinei. Coaceti terina la foc potrivit, lasati-o la racit putin inainte de taiere.

Terina din linte si paste

Terina_din_linte_si_paste

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • cum se prepara lintea rosie
  • preparare linte rosie

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.