Terina de iaurt

Printeaza

Terina de iaurt din: oua, gelatina, ceapa verde, sunca, iaurt, piper, salata verde.

Ingrediente:Terina de iaurt

  • 4 ouă
  • 8 foi gelatină
  • 1 legătură frunze ceapă verde
  • 150 g şuncă
  • 400 g iaurt
  • sare
  • piper
  • salată verde

 

Mod de preparare:

Fierbi ouăle tari, le laşi să se răcească şi le cureţi de coajă. Tai pătrunjelul mărunt. Prepari gelatina conform instrucţiunilor de pe pachet. Amesteci iaurtul cu gelatina, cu frunzele de ceapă verde tăiate fin şi potriveşti gustul de sare şi piper.

Aşezi câte un ou în mijlocul a 4 forme mici. Torni peste ele iaurtul şi dai la frigider câteva ore. Serveşti cu felii de şuncă şi salată verde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.