Terina de ficatei de pui cu ciuperci

Printeaza

Terina de ficatei de pui cu ciuperci din: piept de pui, oua, ciuperci, ficatei de pui, unt, sare, piper.

Ingrediente:Terina_de_ficatei_de_pui_cu_ciuperci

  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • 300 g ciuperci
  • 800 g ficatei de pui
  • 150 g unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbem ficateii 30 de minute. Pieptul de pui il fierbem 60 de minute. Le lasam sa se raceasca. Dupa ce s-au racit, le tocam in masina de tocat carnea, prin sita cea mai mica. Daca nu s-au tocat bine de prima data, le mai tocat o data.

Spalam ciupercile si le taiem felii. Incingem 50 g unt si le prajim pana scad. Amestecam ficateii, carnea tocata, ciupercile, ouale, 100 g unt, sare si piper. Omogenizam bine si turnam compozitia intr-o forma de chec unsa cu unt.

Coacem 40 de minute la foc moderat. Asteptam sa se raceasca si feliem. Servim cu legume proaspete.

Terina de ficatei de pui cu ciuperci

Terina_de_ficatei_de_pui_cu_ciuperci

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte buna terina de ficat de pui

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.