Ţelină pane

Printeaza

Ţelină pane

Ingrediente:Ţelină pane

  • 1-2 ţeline potrivite
  • 2-3 ouă
  • 3 linguri de făină
  • 1 linguriţă vegeta
  • sare
  • ulei pentru prăjit
  • condimente
  • cimbru

 

Mod de preparare:

Ţelina se curăţă, se spală, se taie în două pe lung, apoi fiecare jumătate în felii groase de 1 cm. Se opăreşte în apă cu sare, timp de 10-15 minute, până se înmoaie.

Se scoate şi se lasă în strecurătoare la scurs. într-un castron, se bat ouăle bine şi se adaugă vegeta şi cimbru.

Feliile de ţelină scurse se dau prin făină, apoi prin ou şi se prăjesc în ulei încins, întorcându-se de pe o parte pe alta. Se poate servi cu mujdei de usturoi sau cu diferite salate de crudităţi.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.