Telina la cuptor

Printeaza

Telina la cuptor

Ingrediente:Telina la cuptor

  • 1,5 kg ţelină
  • 50 g unt
  • 75 g făină
  • 200 g smântână
  • 200 g caşcaval ras
  • 3 ouă
  • o linguriţă zahăr
  • sare

Preparare:

Se taie telina (bastonaşe sau cubuleţe), se fierbe în apă cu sare, se scurge şi se aşază într-un vas de cuptor, uns cu puţin unt.

Din făină, unt şi smântână se prepară un sos alb în care se adaugă caşcavalul, gălbenuşurile, sarea, zahărul şi albuşurile bătute.

Se toarnă sosul peste ţelină şi se dă vasul la cuptor 10-15 minute, pentru gratinare.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • telina la cuptor

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.