Telina cu sos de vin

Printeaza

Telina cu sos de vin

 

 

Ingrediente:

  • 2-3 ţeline
  • 1 ceapă
  • 2-3 căţei de usturoi
  • 1 pahar vin alb
  • 2 linguri ulei
  • 1 legătură pătrunjel verde
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi ţelina, o tai cuburi şi o pui la fiert în apă cu sare. In alt vas pregăteşti sosul de vin.Cureţi ceapa, o tai mărunt şi o pui la fiert în vin cu usturoiul tocat.

Când sosul este gata, adaugi ţelina fiartă şi strecurată, potriveşti de sare şi piper şi mai dai în câteva clocote. La final presari pătrunjelul tocat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.