Taşcuţe cu varza

Printeaza

O reteta delicioasa de tascute cu varza din: pulpa de vitel, varza murata, bacon murat, ceapa, ulei, cimbru, sare si piper.

Ingrediente:Taşcuţe cu varza

  • 500 g pulpa de vitel
  • 400 g varza murata
  • 150 g bacon murat
  • 1 ceapa mare
  • 100 ml ulei
  • 1 lingurita rasa cimbru uscat
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curatati, spalati si taiati ceapa julienne. Tocati fideluta varza, iar daca este prea sarata sau prea acra puneti-o pentru 30 de minute in apa rece.

Taiati carnea feliute subtiri, spalati-o, scurgeti-o bine cu apa si stergeti-o cu servetele absorbante. Bateti feliile de carne cu ciocanul de snitele si presarati-le cu sare si piper.

Puneti pe fiecare felie de carne cate o felie subtire de bacon. Peste bacon puntei 1-2 linguri de varza calita, apoi uniti colturile foii de carne si prindeti-le cu scobitori.

Puneti tascutele astfel pregatite intr-o tava, pe hartie de copt, stropiti-le cu uleiul ramas si coaceti-le in cuptor circa 20 de minute.

Taşcuţe cu varza

Taşcuţe cu varza

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.