Tascute din cotlet

Printeaza

Tascute din cotlet din: cotlet, carnati picanti, chifle, ou, lapte, maghiran, piper.

Ingrediente:Tascute din cotlet

  • 8-10 felii cotlet (dezosat)
  • 200 g cârnaţi picanţi
  • 2 chifle
  • 1 ou
  • lapte
  • maghiran
  • piper

 

Mod de preparare:

 

Se bat cu ciocanul feliile de cotlet. Se condimentează cu sare şi piper, după care se pun deoparte, în frigider. Se dau prin maşina de tocat carnaţii, chiflele înmuiate în lapte şi bine stoarse şi oul fiert.

Se condimentează cu măghiran, piper şi se omogenizează bine. Din această compoziţie se ia cu lingura şi se pun grămăjoare pe jumătatea inferioară a fiecărei felii de cotlet. Feliile se acoperă apoi cu jumătatea superioară goală şi se prind cu scobitori.

Cotletele astfel pregătite se tăvălesc prin făină şi se prăjesc la foc iute, pe ambele părţi, apoi se scot şi se aşază într-o tavă. Se toarnă peste ele grăsimea din tigaie şi se dau la cuptor pentru 10 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.