Tartine cu peste si ardei gras

Printeaza

Combina 200 g peşte din conservă, bine scurs de lichid – 6 ardei capia copţi curăţat, tăiat bucăţi, citeva fire de mărar, tocat, zeama şi coaja rasă de la 1/2 lămâie. Rumeneşte 1/2 pâine ciabatta, tăiată felii subţiri şi lasă să se răcească.

Inainte de a servi, unge tartinele cu smântână, pune deasupra peşte şi aşază pe platoul de servit.

Tartine cu peste si ardei gras

Pofta buna!

 


1 comentariu

  1. NU ma omor dupa peste, dar arata intr-un mare fel tartinele astea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.