Tartine cu pasta de sunca

Printeaza

Tartine cu pasta de sunca din: sunca, unt, oua.

Ingrediente:Tartine cu pasta de sunca

  • 200 g şuncă
  • 75 g unt
  • 2 gălbenuşuri, fierte tari

 

Mod de preparare:

Se dă şunca prin maşina de tocat şi se amestecă bine cu untul frecat spumă şi cu gălbenuşurile date prin sită. Se adaugă puţină sare şi puţin piper şi cu această pastă se ung, în strat de 0,5 cm, feliile de franzelă.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.