Tartine cu unt si pate de ficat

Printeaza

Tartine cu unt si pate de ficat din: pate de ficat, unt, patrunjel, smantana, paine, rosii.

Ingrediente:Tartine cu unt si pate de ficat

  • 2 linguri cu pate de ficat
  • 1 lingur cu unt
  • patrunjel verde sau marar
  • 2 linguri cu smantana
  • 2 felii de paine sau 1 corn
  • 2-3 felii de rosii

 

Mod de preparare:

Se face o pasta omogena din pate de ficat, unt si smantana in care se amesteca marar sau patrunjel tocate fin. Se taie franzela sau cornul in felii, fiecare felie de paine se unge cu un strat gros de pate.

Se taie rosia felii subtiri, care se pun peste pate si se serveste.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.