Tartine cu trufe

Printeaza

Tartine cu trufe din: paine de casa, grasime de gasca, trufe, sare, piper.

Ingrediente:Tartine cu trufe

  • 10 g paine de casa
  • 20 g grasime de gasca
  • 60 g trufe
  • sare
  • piper macinat

 

Mod de preparare:

Tăiaţi pâinea în 6 sau 12 felii (în funcţie de mărime) şi prăjiţi-le uşor în prăjitor, apoi ungeţi-le puţin cu grăsime de gâscă. Incălziţi cuptorul la 200°C. Curăţaţi trufele şi tăiaţi-le lamele fine şi repartizaţi-le pe tartine.

Puneţi tartinele pe o tavă şi băgaţi tava la cuptor pentru 5 minute. Topiţi restul de grăsime de gâscă. Ungeţi trufele cu grăsime folo­sind o pensulă. Săraţi şi piperaţi fiecare tartină. Serviţi imediat.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.