Tartine cu sos de hrean

Printeaza

Tartine cu sos de hrean din: smantana, radacina de hrean, mustar dijon, otet alb, zahar pudra, cimbru, sare, piper.

Ingrediente:Tartine cu sos de hrean

  • 120 ml smantana
  • 40 g radacina de hrean
  • 1 lingurita de mustar Dijon
  • 2 lingurite de otet alb
  • 1 lingurita zahar pudra
  • 1 lingura de cimbru proaspat, tocat marunt
  • sare si piper negru proaspat macinat

 

Mod de preparare:

Bateţi smântână până când devine consistentă. Decojiţi, radeţi sau tăiaţi mărunt hreanul. Puneţi-l într-un castron mic şi amestecaţi-l cu restul ingredientelor. Acest sos picant e delicios atunci când se serveşte împreună cu bucăţele de friptură de vită.

Amestecaţi pasta de hrean cu smântână. Ornaţi cu crenguţe de cimbru şi serviţi totul imediat.

Tartine cu sos de hrean

Tartine cu sos de hrean

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.