Tartine cu ridichi si verdeturi

Printeaza

Tartine cu ridichi si verdeturi din: branza de vaci, zahar, smantana dulce, sare, piper, ceapa, patrunjel, rondele de ceapa verde, ridichi, gulie, frunze de salata.

Ingrediente:Tartine_cu_ridichi_si_verdeturi

  • 250 g branza de vaci
  • 1 praf zahar
  • 3 linguri smantana dulce
  • sare
  • piper
  • 1 ceapa
  • 3 linguri patrunjel tocat
  • 3 linguri rondele de ceapa verde
  • 1 legatura ridichi
  • 1 gulie
  • frunze de salata

 

Mod de preparare:

Se stoarce bine branza de vaci, astfel incat sa se scurga tot zerul. Se adauga putin zahar, apoi smantana dulce,  sare si piper dupa gust. Se amesteca. Se toaca ceapa. Se inglobeaza in crema de branza, impreuna cu verdeturile tocate; se da la frigider timp de cca 20 min.

Intre timp se taie frunzele de la ridichi si se toaca, apoi se spala, ca si frunzele de salata. Se taie felii ridi- chile. Se decojeste gulia si se taie betisoare. Se incorporeaza toate in compozitia de branza.

Compozitia se serveste in frunze de salata verde, cu paine integrala sau de secara.

Tartine cu ridichi si verdeturi

Tartine_cu_ridichi_si_verdeturi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.