Tartine cu pasta de ou si ceapa

Printeaza

Tartine cu pasta de ou cu ceapa din: oua, unt, sare, zeama de lamaie, ceapa verde, legume.

Ingrediente:Tartine cu pasta de ou cu ceapa

  • 2 oua fierte tari
  • 4 linguri cu unt
  • sare
  • 3 picaturi zeama de lamaie
  • 3-4 fire ceapa verde tocata
  • legume crude de sezon

 

Mod de preparare:

Se fierb ouale 6 minute, se tin in apa rece, se decojesc si se dau pe razatoarea mica. Se pun in farfurie adanca si se amesteca spuma cu untul, zeama de lamaie si cateva fire de ceapa verde tocata fin. Amestecul se sareaza si se omogenizeaza, apoi se pune in strat gros pe feliile de paine.

Tartinele se orneaza cu felii subtiri de rosii, castravete sau ardei gras si se servesc.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.