Tartine cu pasta de branza

Printeaza

Tartine cu pasta de branza din: paine, corn, branza dulce, cascaval, unt, ceapa alba, castravete.

Ingrediente:Tartine cu pasta de branza

  • 2 felii de paine
  • 1 corn sau 1/2 bagheta
  • 3 linguri cu branza dulce
  • 1 lingura cu cascaval sau telemea rasa
  • 1 lingura cu unt
  • 1/4 ceapa alba sau 4 fire de ceapa verde
  • castravete verde sau miez de andiva

Mod de preparare:

Se face pasta din: branza, cascaval ras si 1 lingura cu unt, amestecate omogen. Se toaca ceapa fin, se freaca usor cu sare, se limpezeste cu apa rece si se stoarce in prosop. Se pune in farfurie adanca si se amesteca repede cu pasta de branza si unt.

Se taie painea felii, se unge cu pasta de branza si se serveste alaturi de frunze sau miez de andive; fiecare felie de paine poate fi decorata cu felii subtiri de castravete crud.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.