Tartine cu branza si bacon

Printeaza

O reteta de tartine cu branza si bacon din: branza de vaci, branza telemea, bacon, lapte, paine prajita si piper macinat.

Ingrediente:

  • 100 g branza de vaci
  • 60 g branza telemea
  • 60 g bacon
  • 4 linguri de lapte
  • 10 felii de paine prajita
  • 1 lingurita de piper macinat

 

Mod de preparare:

Se pune brânza de vaci într-un castron, se adaugă şi telemeaua tăiată în bucăţi mici, apoi baconul (din care se păstrează două felii pentru decor) şi se amestecă bine. Dacă amestectul este prea gros, se subţiază cu puţin lapte.

Se întinde compoziţia pe fiecare felie de pâine prăjită şi se presară piper. Se rulează feliuţele de ba­con şi se decorează fiecare tartină. După gust, se poate pune şi puţină boia dulce.

In loc de telemea, se poate folosi caşcaval mai moale. Se poate servi cu roşii cherry.

Tartine cu branza si bacon

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.