Tartelete cu brânză si cimbru

Printeaza

Tartelete cu brânză si cimbru din: aluat pentru foitaj, cimbru verde, branza mozzarella, branza brie, rosii, smantana, ou, sare, piper.

Ingrediente:Tartelete_cu_brânza_si_cimbru

  • 1 pachet aluat pentru foitaj
  • 2 crengute cimbru verde
  • 100 g branza mozzarella
  • 100 g branza brie
  • 1 rosie mare sau 3-4 rosii cherry
  • 100 g smantana
  • 1 ou
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tapetezi cu aluat pentru foitaj forme mici, de tarte. Ungi aluatul cu gălbenuş şi presari în| fiecare formă câte 1 vârf de cuţit cimbru mărunţit, sare şi piper după gust.

Repartizezi în mod egal cubuleţele de brie şi mozzarella, acoperi cu rondele de roşii, apoi cu un strat de smântână şi razi deasupra caşcaval.

Introduci vasul în cuptorul cald, la foc iute 10 minute, după care reduci focul la mediu şi continui coacerea 10 minute. Le serveşti calde.

Tartelete cu brânză si cimbru

Tartelete_cu_brânza_si_cimbru

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.