Tarte de legume

Printeaza

Tarte de legume 

Ingrediente:Tarte de legume

  • 8 felii paine
  • 125 g unt, frecat cu usturoi si marar tocat
  • 550 g legume (morcovi, fasole verde, mazare, ridichi)

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul. Se intinde jumatate din cantitatea de unt pe feliile de paine si se pun in tava de la aragaz cu untul in jos. Se lasa 10 minute in cuptor.

Legumele se inabusa pana se patrund. Se amesteca cu restul de unt si se pun pe feliile de paine scoase din cuptor. Se orneaza cu frunze de patrunjel si se servesc fierbinti.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.