Tarte cu surimi

Printeaza

Se frământă un aluat din 200 g făină, 50 g unt, 25 g smântână, 1 gălbenuş şi 1 linguriţă sare. Se înfăşoară în folie şi se dă la frigider cca 30 min. Se încinge cuptorul la 200 °C.

Se taie mărunt 150 g surimi. Se bat 3 ouă cu 200 g smântână, sare, piper, nucşoară şi 2 linguri verdeaţă tocată (pătrunjel, mărar, cimbru); se adaugă su­rimi.

Se întinde o foaie de aluat pe planşeta tapetată cu făină şi se reparti­zează în 4 forme mici (0 cca 10 cm) unse. Se repartizează deasupra compoziţia de ou, se presară 100 g par­mezan ras şi se coace 20 min.

Tarte cu surimi

Tarte cu surimi

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.