Tarte cu praz si branza

Printeaza

Incinge cuptorul la semnul 5/190 C. Rulează o foaie de aluat gata pre­parat (400 g) si tapeteazâ 4 forme de tarte mici sau una mai mare. In­ţeapă aluatul cu o scobitoare, acoperă cu folie si cu boabe de fasole si coace orb 15 min. Scoate boabele şi folia şi mai coace 5 min.

Topeşte un cub de unt într-o tigaie, adaugă 1 fir de praz tocat, câteva fire de cimbru şi 2 căţei de usturoi, tocaţi, şi căleşte 5 min. Pune ames­tecul în formele de tarte, adaugă 125 g brinză de vaci, mărunţită. Bate 2 ouă cu 2 linguri lapte şi toarnă peste tarte.

Tarte cu praz si branza

Tarte_cu_praz_si_branza

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Valentina Negrescu

    O tarta delicioasa

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.