Tarte cu ciuperci si cascaval

Printeaza

Tarte cu ciuperci si cascaval

Tarte cu ciuperci si cascaval din: faina, margarina, apa, zahar, sare, ciuperci, ceapa, cascaval,  oua piper.

Ingrediente aluat:

  • 250-300 g făină
  • 125 g margarină
  • 150 ml apă
  • 1 linguriţă zahăr
  • 1 praf de sare

Ingrediente umplutură:

  • 1/2 kg ciuperci
  • 3 cepe
  • 50 g caşcaval
  • 2 ouă
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Ames­teci făina cu margarina, apa, zahărul şi un praf de sare, frămânţi până obţii un aluat mai moale şi gras, ca acela de pateuri, pe care-l laşi la rece până a doua zi.

Il împărţi apoi în bucăţi cât o nucă pe care le întinzi în forme de tarte unse cu margarină şi le dai la cuptor pentru 15 minute, doar să se rumenească uşor. în acest timp pregă­teşti umplutura: tai cepele mărunt şi le căleşti.

Speli ciupercile, le fierbi, apoi le scurgi, le adaugi peste ceapă şi le căleşti împreună. Potriveşti de sare, piper, dai amestecul deoparte şi după ce s-a răcit, adaugi caşacavalul ras şi ouăle bătute.

Pui în fiecare tartă câte o lingură de ciuperci cu caşcaval şi le dai din nou la cuptor pentru încă 15 minute.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • tarta cu ciuperci si cascaval

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.