Tarta umpluta cu ciuperci

Printeaza

O reteta delicioasa de tarta umpluta cu ciuperci din: faina, ou, unt, drojdie, ciuperci, costita, ceapa, smantana, galbenusuri, cas, verdeata, rosii, sare si piper.

Ingrediente:Tarta umpluta cu ciuperci

  • 150 g faina
  • 1 ou
  • unt cat o nuca
  • drojdie cat o nuca

pentru umplutura:

  • 500 g ciuperci
  • 200 g costita
  • 1 ceapa taiata fin
  • 200 g smantana
  • 3 galbenusuri
  • 150 g cas afumat
  • 3 linguri cu verdeata (marar, patrunjel, cimbru, busuioc)
  • 2 cutii cu rosii tocate
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fă un aluat din făină, ou, unt şi drojdie. Lasă-l la frigider 30 de minute. încălzeşte cuptorul la 180 de grade. Intr-un vas, amestecă smântână, ciupercile, ceapa tocată fin, gălbenuşurile, verdeaţa tocată mărunt.

Condimentează cu piper măci¬nat şi sare după gust. Intr-o tavă termorezistentă, întinde aluatul, apăsând cu vârfurile degetelor spre margine. Răstoarnă compoziţia şi dă la cuptor 30 de minute.

Prepară un sos din şi verdeaţă. Toarnă-l peste compoziţie când e gata. Presară caşul dat pe răzătoarea mare. Lasă la cuptor zece minute.

Tarta umpluta cu ciuperci

Tarta umpluta cu ciuperci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.