Tarta tripla cu visine

Printeaza

Tarta tripla cu visine

Tarta tripla cu visine

Ingrediente:

  • 3 pachete aluat de placinte
  • 500 g visine
  • 1/8 litri de suc de visine
  • 1 lingura faina de porumb
  • 500 ml smantana
  • 50 g zahar
  • 100 g zahar pudra
  • 2 linguri gem de agrise
  • 2 linguri de apa fierbinte

 

Mod de preparare:

Se decongeleaza aluatul si se intinde fiecare bucata pe suprafata de lucru, data in prealabil cu faina. Puneti peste el tava de tarta si taiati trei cercuri.

Coaceti-le intr-o tava intinsa,10 minute, in cuptorul preincalzit. Visinele se curata de samburi si se pun intr-o tigaie, la foc mic.

Peste ele se toarna sucul de visine, apoi se adauga faina de porumb, amestecata cu putina apa rece. Dupa doua minute, se ia amestecul de pe foe si se lasa la racit. Smantana se bate cu zaharul pana se intareste.

Pentru asamblare, puneti Tn tava primul aluat deja copt, apoi visinele, urmatorul aluat si frisca bine intinsa. Amestecati zaharul pudra cu gemul de agrise si apa fierbinte si intindeti-I peste acest al treilea aluat, care se pune peste tarta deja reparata.

Tarta tripla cu visine

Tarta tripla cu visine.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.