Tarta cu spanac si branza de capra

Printeaza

O reteta de Tarta cu spanac si branza de capra din: spanac, telemea, branza de capra, smantana, oua, ghimbir, cascaval, faina, smantana, margarina, praf de copt, ou si sare.

Ingrediente:

  • 300 g spanac
  • 250 g telemea
  • 100 g branza de capra
  • 150 g smantana
  • 2 oua
  • 1 lingurita cu ghimbir proaspat ras
  • 50 g cascaval

pentru aluat:

  • 350 g faina
  • 3 linguri cu smantana
  • 50 g margarina
  • 1 pliculet cu praf de copt
  • 1 ou
  • 1 lingurita cu sare

 

Mod de preparare:

Intr-un castron, frământă făina cu praful de copt, oul, smântână, margarina topită şi răcită şi sarea. Separat, zdrobeşte brânzeturile cu furculiţa, amestecă-le cu smântână şi ouăle bătute. La final, încorporează spanacul opărit separat şi scurs şi aromatizează cu ghimbirul.

Intinde aluatulîntr-o formă de tartă. Toarnă amestecul de brânzeturi şi pre­sară deasupra caşcavalul ras. Lasă la cuptor, la foc moderat, 40 de minute.

Tarta cu spanac si branza de capra

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • tarta cu spanac si branza de capra

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.