Tarta sarata cu sunca

Printeaza

Tarta sarata cu sunca din: ardei gras, dovlecel, cartofi, ceapa, usturoi, sunca, lapte, smantana, oua, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Tarta_sarata_cu_sunca

  • 2 ardei grasi de culori diferite
  • un dovlecel
  • 3 cartofi fierti
  • 400 g ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 150 g sunca
  • 2 linguri lapte
  • o lingura smantana
  • 8 oua
  • o lingura ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se bat ouăle spumă, se adaugă lapte, smântână, sare şi piper. Se bat bine cu un tel pentru a obţine un amestec omogen.

Intr-o tigaie mare cu ulei se pun ceapa tă­iată peştişori, usturoiul felioare, ardeii tăiaţi fâşii subţiri, dovlecelul cuburi, şunca tăiată fâşii late şi cartofii tăiaţi mărunt.

Se toarnă compoziţia de ouă, se ames­tecă cu legumele şi se lasă 5 minute să se prăjească.

Se scoate omleta cu legume pe o farfu­rie, se acoperă cu o altă farfurie, se întoarcej între cele două farfurii şi apoi se pune în tigaie cu partea întoarsă care nu era prăjită.

Se mai lasă 5 minute să se prăjească. Apoi, se lasă să se răcească şi se taie bucăţi.

Tarta sarata cu sunca

Tarta_sarata_cu_sunca

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.