Tarta sarata cu rosii, masline si branza

Printeaza

Tarta sarata cu rosii, masline si branza din: aluat foitaj, rosioare, branza, masline, ou, frunze de busuioc, muguri de pin, usturoi, ulei, parmezan, sare, piper.

Ingrediente:Tarta_sarata_cu_rosii_masline_si_branza

  • un pachet aluat foitaj
  • 6 rosioare
  • 200 g branza
  • 10 masline
  • un ou
  • cateva frunze busuioc

pentru sos:

  • 120 g frunze busuioc
  • 60 g muguri de pin
  • 5 catei de usturoi
  • 200 ml ulei
  • 100 g parmezan
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se lasă aluatul de foitaj la decongelat. Pentru sos se taie mărunt usturoiul curăţat şi se i mixează cu mugurii de pin, uleisiul, sarea, piperul si parmezanul.

Se adaugă busuiocul si se mixează până ce se obbţine un sos cremos.

Din aluat se taie păstrate care vor deveni o porţie şi ise ung cu sos. Din aluatul rănmas se taie şuviţe care se aşază peste pătrate ca un coşuleţ.

Se ung cu ou bătut şi se coc ş 15 minute. Se aduc la masă cu roşii, brânză, măsline şi bususuioc.

Tarta sarata cu rosii, masline si branza

Tarta_sarata_cu_rosii_masline_si_branza

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.