Tartă cu roşii

Printeaza

O reteta delicioasa de tarta cu rosii din: foaie de placinta, branza ricotta, branza de capra, sos pesto, rosii si 1 ou.

Ingrediente:Tartă cu roşii

  • 1 foaie de placinta congelata
  • 1/2 cana de branza ricotta semidegresata
  • 1/4 cana de branza de capra, tinuta la temperatura camerei
  • 2 linguri sos pesto
  • 350 g rosii de gradina de diferite culori, feliate
  • 1 ou mare, batut usor.

 

Mod de preparare:

Incalzeste cuptorul la 220°C şi pune tava pe grilajul din mijloc. Despatureste aluatul pe suprafaţa de lucru (presărată cu făină) şi întinde-l într-un cerc cu diametrul de 35 cm.

Mută-l pe tava acoperită cu o foaie de copt. Amestecă brânzeturile şi întinde-le pe aluat, lăsând o margine de 4 cm.

Distribuie în mod egal sosul pesto şi roşiile, împătureşte marginile aluatului peste roşii, lăsând liber centrul tartei. Unge cu ou suprafaţa preparatului.

Coace plăcinta până capătă o culoare maro-aurie, aproxi­mativ 30 de minute. Taie-o în bucăţele şi serveşte-o.

Tartă cu roşii

Tartă cu roşii

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.