Tartă cu roşii asezonată cu şuncă de Parma şi mozzarella

Printeaza

Tartă cu roşii asezonată eu şuncă de Parma şi mozzarella din: aluat, rosii, rosii cherry, mozzarella, sunca de parma, sare, piper, cimbru si ulei de masline.

Ingrediente:

  • 350 g aluat de foi congelat
  • 6 rosii
  • 250 g rosii cherry
  • 150 g mozzarella
  • 6 felii sunca de Parma
  • sare
  • piper
  • 2 linguri cimbru uscat
  • 2 linguri ulei de masline

 

Mod de preparare:

Se încinge cuptorul la 200°C. Se lasă să se decongeleze aluatul. Se prepară roşiile şi se tăe felii subţiri. Se spală roşiile cherry şi se şterg. Se lasă să se scurgă mozzarella şi se taie felii. 2 Fe planşeta tapetată cu făină se întinde o foaie de aluat.

Se îmbracă în ea o tavă şi se formează o margine. Se înţeapă blatul în mai multe locuri cu furculiţa. Se aşază pe blat felii de şuncă şi moz­zarella; se sărează şi se piperează. Se repartizează deasupra felii de roşii şi roşii cherry.

Se presară cimbru, puţină sare şi puţin piper, se stropeşte cu ulei de măsline şi se coace cca 25-30 minute.

Tartă cu roşii asezonată eu şuncă de Parma şi mozzarella

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.