Tarta rapida cu ceapa si cascaval

Printeaza

Tarta rapida cu ceapa si cascaval din: unt, ceapa, oua, smantana, cascaval, sare, piper alb.

Tarta_rapida_cu_ceapa_si_cascaval

Mod de preparare:

  • 25 g unt
  • 500 g ceapă
  • 2 ouă
  • 250 ml smântână
  • 140 g caşcaval
  • sare
  • piper alb

Mod de preparare:

Incălzeşte untul într-o tigaie şi căleşte ceapa tăiată rondele, amestecând din când în când, până devine aurie (cam 20 de.minute), la de pe foc.

Bate ouăle intr-un castron, toarnă treptat smântâna. Adaugă ceapa călită şi caşcavalul ras. Potriveşte de sare şi piper.

Tapetează cu hârtie de copt o tavă de tartă, pune în ea amestecul de ceapă şi dă la cuptorul preîncălzit până se coace frumos, vreo 20-25 de minute.

Când e gata, decorea­ză cu rondele de ceapă şi verdeaţă.

Tarta rapida cu ceapa si cascaval

Tarta_rapida_cu_ceapa_si_cascaval

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.