Tarta rapida cu ceapa si cascaval
PrinteazaTarta rapida cu ceapa si cascaval din: unt, ceapa, oua, smantana, cascaval, sare, piper alb.
Mod de preparare:
- 25 g unt
- 500 g ceapă
- 2 ouă
- 250 ml smântână
- 140 g caşcaval
- sare
- piper alb
Mod de preparare:
Incălzeşte untul într-o tigaie şi căleşte ceapa tăiată rondele, amestecând din când în când, până devine aurie (cam 20 de.minute), la de pe foc.
Bate ouăle intr-un castron, toarnă treptat smântâna. Adaugă ceapa călită şi caşcavalul ras. Potriveşte de sare şi piper.
Tapetează cu hârtie de copt o tavă de tartă, pune în ea amestecul de ceapă şi dă la cuptorul preîncălzit până se coace frumos, vreo 20-25 de minute.
Când e gata, decorează cu rondele de ceapă şi verdeaţă.
Tarta rapida cu ceapa si cascaval
Pofta buna!