Tarta cu praz si cascaval

Printeaza

Tarta cu praz si cascaval din: aluat fraged congelat, praz, smantana, cascaval, oua, cartofi, sare , piper, ulei.

Tarta_cu_praj_si_cascaval

Ingrediente:

  • 500 g aluat fraged congelat
  • 1 fir praz
  • 200 g smântână
  • 200 g cascaval
  • 4 ouă
  • 4 cartofi
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare:

Laşi aluatul să se decongeleze la temperatura camerei, apoi îl întinzi pe o tavă şi-l dai la frigider o oră. Intre timp, fierbi cartofii în apă cu sare, îi zdrobeşti cu furculiţa şi îi amesteci cu ouăle bătute, smântână şi caşcavalul ras. Potriveşti de sare şi piper.

Prazul îl tai rondele şi-l căleşti în puţin ulei. Torni compoziţia de la ouă peste aluat, iar deasupra pui rondelele de praz. Dai tava la cup­torul încins, aproximativ 30 de minute, până se rumeneşte tarta.

Tarta cu praz si cascaval

Tarta_cu_praj_si_cascaval

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.