Tarta cu piure si carnati cabanos

Printeaza

O reteta de tarta cu piure si carnati cabanos din: cartofi albi, carnati cabanos, margarina, smantana, ardei gras, cascaval, faina, drojdie, apa calduta, zahar si condimente.

Ingrediente:Tarta cu piure si carnati cabanos

  • 1 kg cartofi albi
  • 2 carnati cabanos
  • 2 linguri cu margarina
  • 2 linguri cu smantana
  • 1 ardei gras
  • 100 g cascaval
  • 500 g faina
  • 25 g drojdie
  • 250 ml apa calduta
  • 1 lingurita cu zahar
  • condimente

 

Mod de preparare:

Fierbe cartofii in apa cu condimente. Scurge-i si din 750 g de cartofi, pregateste un piure cu margarina, sare, smantana si cascaval ras.

Restul de cartofi, zdrobeste-i cu furculita si amesteca-i usor cu faina. Toarna treptat apa calduta in care ai dizolvat drojdie, zaharul si condimente. Framanta pana obtii un aluat.

Intinde aluatul intr-o tava unsa si tapetata cu faina. Umplute cu piureul de cartofi. Pune deasupra cubulete de ardei gras si rondele de carnati. Lasa la cuptor 45-50 de minute.

Tarta cu piure si carnati cabanos

Tarta cu piure si carnati cabanos

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.