Tarta cu pepene galben

Printeaza

O reteta de tarta cu pepene galben din: piscoturi, miez de pepene galben, unt, gelatina, zahar, frisca, zahar vanilat si fructe.

Ingrediente:

  • 200 g piscoturi
  • 500 g miez de pepene galben
  • 150 g unt
  • 1 plic gelatina
  • 100 g zahar
  • 200 g frisca
  • zahar vanilat
  • fructe pentru ornat dupa preferinta sau fulgi de ciocolata

 

Mod de preparare:

Mărunţeşti pişcoturile şi le ames­teci cu untul topit. Pui amestecul într-o formă cu pereţi detaşabili.

Amesteci miezul de pepene cu 100 g zahăr şi 1 plic de gelatină, preparată conform instrucţiunilor de pe plic. Adaugi şi frişca bă­tută cu zahăr vanilat.

Amestecul obţinut îl torni peste pişcoturi. Ţii amestecul la frigider până a doua zi. Ornezi cu fructe (prune, struguri) sau fulgi de ciocolata.

Poţi orna tarta înainte de servire şi cu îngheţată (mingiute îngheţată).

Tarta cu pepene galben

Pofta buna!

 

 

Incoming search terms:

  • tarta cu pepene galben

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.