Tarta cu nectarine si migdale

Printeaza

Tarta cu nectarine si migdale din: aluat de foitaj, nectarine, frişcă lichidă, zahar, faina, ou, zahăr vanilinat, migdale feliate.

 

Ingrediente:

  • 1/2 pachet aluat de foitaj
  • 4 nectarine
  • 100 ml frişcă lichidă
  • 3 linguri zahăr
  • 1 lingură cu vârf făină
  • 1 ou
  • 1 plic zahăr vanilinat
  • 1 lingură migdale feliate

Mod de preparare:

Aluatul de foitaj se întinde puţin şi se transferă în tava de copt. Se umple cu boabe de fasole şi se coace 10 minute.

Intre timp, se bate oul, se adaugă zahă­rul şi zahărul vanilinat.

Se scoate tarta de la cuptor, se înlătură boabele de fasole şi se presară migdalele.

In amestecul de ou se adaugă frişca lichidă şi făina.

Nectarinele se desprind de sâmbure şi se taie felii. Se toarnă amestecul de ou si făină în tavă, se aşază feliile de fruct şi se dă vasul la cuptor pentru 40 de minute.

Tarta cu nectarine si migdale

Tarta_cu_nectarine_si_migdale

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.