Tarta cu mix de ardei

Printeaza

O reteta de tarta cu mix de ardei din: ardei, margarina, pesmet, sare grunjoasa, piper, drojdie, faina, ulei de masline si usturoi.

Ingrediente:

  • 8-10 ardei diferite sortimente
  • 100 g margarina
  • 100 g pesmet
  • sare grunjoasa
  • piper negru macinat

pentru aluat:

  • 50 g drojdie
  • 125 ml apa calduta
  • 350 g faina
  • 4 linguri ulei de masline
  • 2-3 catei de usturoi

 

Mod de preparare:

Se pregăteşte maiaua din drojdie amestecată cu apă călduţă, puţină făină şi sare. Se lasă la dospit câteva minute. Se cerne făina şi se amestecă cu maiaua, uleiul şi usturoiul pisat. Se frământă si se lasă să crească 30 de minute.

Separat, se spală ardeii şi se taie cubuleţe. Se călesc în margarina topită în prealabil şi, după ce s-au înmuiat, se adaugă pesmetul. Se presară sare, piper şi se lasă să se răcorească. Se întinde aluatul în formele unse cu ulei şi se adaugă umplutura. Se coace la 150°C.

Tarta cu mix de ardei

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.