Tarta frageda cu salam si sos de rosii

Printeaza

Tarta frageda cu salam si sos de rosii din: aluat, cartofi, salam, sos de rosii, rozmarin.

Ingrediente:Tarta_frageda_cu_salam_si_sos_de_rosii

  • un pachet aluat foitaj
  • 3-4 cartofi noi
  • 250 g salam
  • 3 linguri sos de rosii
  • rozmarin, dupa gust

 

Mod de preparare:

Cartofii spalati se pun la fiert 10 minute, iar aluatul se decongeleaza. Pe masa usor presata cu faina se intinde usor aluatul si apoi se transfera intr-o forma de copt.

Se badijoneaza interiorul aluatului cu sos de rosii si apoi se asaza rondele de cartofi si salamul taiat felii.

Se presara cu rozmairn, marginile aluatul se aduna la interior si se da vasul la cuptor pentru 30 de minute.

Tarta frageda cu salam si sos de rosii

Tarta_frageda_cu_salam_si_sos_de_rosii

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.