Tarta fara aluat cu ciuperci si praz

Printeaza

Tarta fara aluat cu ciuperci si praz din: cascaval, praz, pesmet, cimbru, unt, branz de vaci, ou, ciuperci, sare, piper.

Ingrediente:Tarta_fara_aluat_cu_ciuperci_si_praz

  • 300 g cascaval ras
  • 2 fire praz taiate
  • 50 g pesmet
  • cimbru
  • 2 lingurite unt
  • 120 g branza de vaci
  • 1 ou
  • 250 g ciuperci taiate
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Topesti untul, adaugi ciupercile si prazul si lasi pe foc pana se mai inmoaie. Adaugi sare, piper si cimbru dupa gust. Pui jumatate din compozitia de ciuperci si praz intr-un vas termorezistent si pe deasupra pui branza de vaci cu oul, apoi restul de ciuperci si praz.

Cascavalul il amesteci cu pesmetul si il pui deasupra tartei. Incingi cuptorul si lasi tarta 20 de minute sau pana devine aramie.

Tarta fara aluat cu ciuperci si praz

Tarta_fara_aluat_cu_ciuperci_si_praz

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.