Tarta cu dovlecel, branza si cimbru

Printeaza

Tarta cu dovlecel, branza si cimbru din: dovlecel, rosii, aluat de foietaj, smântână, branza feta, oua, cimbru, sare.

Tarta_cu_dovlecel_branza_si_cimbru

Ingrediente:

  • 1 dovlecel
  • 1-2 roşii
  • 1 pachet aluat de foietaj
  • 100 g smântână
  • 200 g brânză feta
  • 3 ouă
  • 1 pic de cimbru
  • sare

Mod de preparare:

Dovlecelul curăţat se taie în patru şi se fierbe 5 minute în apă clocotită. Aluatul se întinde puţin şi se transferă în forma de copt tapetată cu hârtie.

Se bat ouăle împreună cu smântână şi sare, după gust. Se aşază stratul de felioare de dovlecel, se toarnă compoziţia de ouă şi apoi şg pune brânza cubuleţe.

Se aşază felii de roşii, se presară cimbru şi se dă la cuptor pentru 20 de minute.

Tarta cu dovlecel, branza si cimbru

Tarta_cu_dovlecel_branza_si_cimbru

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Imi place tarta cu dovlecel

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.