Tarta de pere si migdale

Printeaza

O reteta delicioasa de tarta cu: faina, zahar, unt, oua, sare, pudra de migdale, pere.

Ingrediente aluat:Tarta de pere si migdale

  • 200 g faina
  • 100 g zahar
  • 100 g unt
  • 2 oua

Ingrediente crema de migdale:

  • 1 ou
  • 50 g zahar
  • 50 g unt
  • sare
  • 50 g pudra de migdale
  • 10 g faina

Ingrediente umplutura:

  • 100 g pere glazurate sau din compot

Mod de preparare:

Preparaţi mai întâi tarta. Procedaţi la fel ca şi cu aluatul pentru tarta cu ricotta.

Preîncălziţi cuptorul. Amestecaţi în blender ingredientele pentru frangipane – crema de migdale – până se formeză o pastă fără cocoloaşe.

Presăraţi perele cu puţin zahăr şi daţi la cuptor la 170 de grade, timp de 25 de minute.

Tarta de pere si migdale

Tarta de pere si migdale

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.