Tartă de branză cu legume

Printeaza

Tartă de branză cu legume

Tartă de branză cu legume

Ingrediente:

  • 500 g brânză de vaci
  • 100 g brânză telemea
  • 300 g cartofi egipteni
  • doi ardei graşi
  • două cepe
  • 4 căţei de usturoi
  • 200 g roşii cherry
  • 4 ouă
  • o conservă de ciuperci în apă
  • o salată verde
  • sare, piper
  • 100 ml ulei
  • felii de pâine

Preparare:

Brânza telemea se taie în cuburi şi se amestecă bine cu brânza de vaci. Cartofii se curăţă de coajă, se spală şi se fierb.

Se lasă la răcit şi se taie în felii subţiri. Cepele şi usturoiul se curăţă de coajă şi se toacă mărunt. Se încinge ulei într-o cratiţă, se călesc ceapa şi usturoiul împreună cu ardeii graşi tăiaţi în cubuleţe.

Se scot cu o spumieră şi se pun peste brânză.Se adaugă salata verde tăiată în fâşii, feliile de cartofi şi ciupercile scurse de apă. Se condimentează cu sare şi piper, se adaugă ouăle bătute, roşiile cherry şi se amestecă.

Se unge o formă de tartă cu ulei şi se toarnă compoziţia. Se nivelează, se introduce tava în cuptor şi se coace la foc mediu 30-45 de minute sau până când tarta capătă o culoare aurie.

Tartă de brânză cu legume

Tartă de brânză cu legume.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.