Tartă de brânză cu ardei gras şi ciuperci

Printeaza

Tartă de brânză cu legume şi ciuperci din: branza de vaci, branza telemea, cartofi, ardei grasi, ceapa, usturoi, rosii cherry, oua, ciuperci, salata verde, ulei, sare si piper.

Ingrediente:Tarta_de_brânza_cu_legume_si_ciuperci

  • 500 g brânză de vaci
  • 100 g brânză telemea
  • 300 g cartofi
  • 2 ardei graşi
  • 2 cepe
  • 4 căţei de usturoi
  • 200 g roşii cherry
  • 4 ouă
  • o conservă de ciuperci
  • o salată verde
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Brânza telemea se taie cuburi şi se amestecă cu brânza de vaci. Cartofii se curăţă de coajă, se spală şi se fierb. Se răcesc şi se taie în felii subţiri. Cepele şi usturoiul se curăţă de coajă şi se toacă mărunt.

Se încinge uleiul într-o cratiţă, se călesc ceapa şi usturoiul împreună cu ardeii graşi, tăiaţi cubuleţe, se scot cu o spumieră şi se pun peste brânză. Se adaugă salata verde tăiată fâşii, cartofii şi ciupercile scurse de apă. Se condimentează după gust cu sare şi piper, se adaugă ouăle bătute, roşiile cherry spălate şi tăiate în jumă­tăţi şi se amestecă.

Se unge o formă de tartă cu ulei şi se toarnă compoziţia formată. Se nivelează cu o spatulă, se introduce tava în cuptor şi se coace la foc mediu 30-45 de minute sau până când tarta capătă o culoare aurie. Se serveşte fierbinte sau rece, cu felii de pâine unse cu unt şi usturoi.

Tartă de brânză cu legume şi ciuperci

Tarta_de_brânza_cu_legume_si_ciuperci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.